officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο 2020 για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοιτητές, ναυτικούς

1 Ιουν, 2020 - 08:06
Μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο 2020 για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοιτητές, ναυτικούς

Μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο 2020 για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοιτητές, ναυτικούς. Επεκτείνεται η μείωση ενοικίου επιχειρήσεων, εργαζομένων, φοιτητών, ναυτικών και για τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα:

Με διάταξη του νόμου 4690/2020, επεκτείνεται και για τους επόμενους μήνες η απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του μισθώματος:

– και για τον μήνα Ιούνιο 2020 για επαγγελματικές μισθώσεις επιχειρήσεων, για τις οποίες ελήφθησαν κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο 2020 ή λαμβάνονται και κατά τον μήνα Ιούνιο ειδικά και έκτακτα μέτρα περί αναστολής ή προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους, που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19.

– για επαγγελματικές μισθώσεις, για όσο χρόνο εξακολουθούν οι εν λόγω επιχειρήσεις να πλήττονται και το αργότερο έως και τον μήνα Αύγουστο 2020.

– για τις μισθώσεις κύριας κατοικίας εργαζομένων στις ως άνω επιχειρήσεις καθώς και για τις μισθώσεις ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών φοιτητών που είναι τέκνα – εξαρτημένα μέλη των εν λόγω εργαζομένων.

– κύριας κατοικίας ναυτικών των οποίων η σύμβαση ναυτολόγησης τελεί σε αναστολή έως και τον μήνα Αύγουστο 2020

el da nl en fr de it no es tr

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software