officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Η Σάμος ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024 σύμφωνα με Βρετανικά και Γερμανικά ΜΜΕ!

8 Απρ, 2024 - 04:04
Η Σάμος ανάμεσα στους ποιοτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το  2024 σύμφωνα με Βρετανικά και Γερμανικά ΜΜΕ!

Ανάμεσα στα 15 ομορφότερα νησιά της Ελλάδας βρίσκεται η Σάμος για το 2024 σύμφωναΑνάμεσα στα 15 ομορφότερα νησιά της Ελλάδας βρίσκεται η Σάμος για το 2024 σύμφωναμε την ιστοσελίδα της επαγγελματικής ένωσης της Γερμανίας ADAC που αριθμείεκατομμύρια μέλη.Τα τοπικά προϊόντα, τα ενδιαφέροντα μουσεία, οι συναρπαστικές εναλλακτικέςδραστηριότητες, τα ιστορικά μοναστήρια και η γραφικότητα των οικισμών δημιουργούν ένααληθινό καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης, της πεζοπορίας και των θαλάσσιων σπορ,σύμφωνα με τον δημοφιλή Γερμανικό ιστότοπο https://www.adac.de/reise-freizeit/reiseplanung/inspirationen/europa/griechische-inseln/ .

Παράλληλα, στους 12 πιο αξιόλογους προορισμούς της Ευρώπης που θα κάνουν το φετινόκαλοκαίρι μοναδικό, συγκαταλέγεται η Σάμος στο ταξιδιωτικό blog Solosophie. Όπωςχαρακτηριστικά αναφέρεται στο αφιέρωμα, «για εκείνους που ακόμα θυμούνται ταμαθηματικά του σχολείου, η Σάμος είναι ιστορικά γνωστή ως η γενέτειρα του διαχρονικούμαθηματικού Πυθαγόρα.

Είναι ένα πραγματικό στολίδι του Αιγαίου για όσους αναζητούν ένακαταπράσινο νησί που περιβάλλεται από κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά». Μετά απόεκτεταμένη έρευνα, https://www.solosophie.com/best-summer-destinations-in-europe/ οκατάλογος περιλαμβάνει εκτός της Ελληνικής παρουσίας και περιοχές της Γαλλίας, τηςΙταλίας, της Μ.Βρετανίας, της Ρουμανίας, της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου.

«Η Σάμος διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στον διεθνή τουριστικό “χάρτη”. Αξιοποιούμε τοπολύπλευρο ιστορικό, πολιτιστικό, γαστρονομικό και θεματικό τουριστικό απόθεμα τουπροορισμού ώστε συνδυαστικά με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος να προβάλλουμε τη Σάμοως έναν τόπο δημιουργίας βιωματικών εμπειριών και ζωντανών αναμνήσεων», δηλώνει οΔήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου.

 

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software