Άρθρα

Η Σάμος χωρίστηκε σε δύο Δήμους , δύο στρατόπεδα και πορεύεται προς την ανυποληψία

7 Μαρ, 2019 - 04:03
Η Σάμος χωρίστηκε σε δύο Δήμους , δύο στρατόπεδα και πορεύεται προς την ανυποληψία

Επιτέλους το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού! με την καίρια και αποφασιστική παρέμβαση του Βουλευτή Σάμου επιλύθηκε. Η Σάμος χωρίστηκε σε δύο Δήμους , δύο στρατόπεδα και πορεύεται, όπως πάντα άλλωστε, προς την ανυποληψία, το μαρασμό και την αντιπαλότητα.

Εν κρυπτώ και με κλειστές συσκέψεις σε κομματικά γραφεία, ελάχιστους μήνες πριν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Βουλευτής Σάμου ικανοποίησε ντόπια συμφέροντα και πολιτικές παρωχημένων εποχών.

Η εξαθλίωση των κατοίκων, ο αργός θάνατος εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών, της τοπικής οικονομίας, ο αφανισμός του νησιού εξαιτίας του Προσφυγικού –μεταναστευτικού , το HOT SPOT SAMOY , αυτό το ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η μηδενική ανάπτυξη του νησιού, το χωροταξικό και η μείωση του τουρισμού ουδόλως ενδιαφέρει τον Βουλευτή και τους συνοδοιπόρους του.

Είμαστε για μια ακόμη φορά θιασώτες του παραλόγου, του μικροκοματισμού και της εξασφάλισης του Πολιτικού μέλλοντος ορισμένων αμετανόητων συμπολιτών μας που εμφανίζονται ως πολιτικοί αστέρες να φωτίσουν το έρημο αυτό νησί.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι