officeart horizontal  

 

Editorial

Τι του λείπει του ψωριάρη; Ένα όνομα να πάρει…(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)

18 Ιουλ, 2019 - 06:07
Τι του λείπει του ψωριάρη; Ένα όνομα να πάρει…(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)

Αυτοί που έχουν περιορίσει την πολιτική έκφραση σε ένα ψηφαλάκι πίσω από το παραβάν, οι «καλωδιωμένοι» των κομμάτων και του πλήθους ανομημάτων, οι αργυρώνητοι στοχοποιητές, οι λεκτικά απασφαλίζοντες, οι εκχυδαΐζοντες το λόγο, οι μπουρζουαζέ κυράτσες που ναι… λινάτσες, τα πυροβολημένα μυαλά με τις άσφαιρες απόψεις, έχουν μαζευτεί στη διαδικτυακή αρένα και απαιτούν… «ονόματα»!!!

Τι του λείπει του… ψωριάρη; Ένα όνομα να πάρει!

Από την αμπελοφιλοσοφία του καφενέ περάσαμε άρδην στην ανθρωποφαγία του φεησμπουκίου…

Διαμελίζονται ζωές και προσωπικότητες σαν και τότε με τη «ροζ βίλα», η παραφιλολογία για την οποία διέλυσε σπίτια και σπίλωσε ότι κουνιόταν κι ότι… βαφόταν! Ξεβράστηκε πάλι μπόλικος διαδικτυακός «τσαμπουκάς» απ αυτόν που πουλιέται στα μεγαλομπακάλικα του αράχτεν στον καναπέ! «Τεκμήριο αθωότητος» το λένε, αυτό το έρμο δικαίωμα που έχουμε ΟΛΟΙ στη ζωή, την αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη, κύριοι όψιμοι εισαγγελάτοι…!!

Αυτός που δεν τόλμησε να εμποδίσει την κουστωδία των χρυσαύγουλων να κάνουν πορεία με συνθήματα για κρεμάλες στην παραλιακή λεωφόρο, ο ίδιος που καθόταν απαθής κι έβλεπε τον υπόδικο μετέπειτα «βουλευταρά» να καταθέσει στεφάνι στις 6 Αυγούστου στο Πυθαγόρειο, ο «φρονιμεμένος» που όπλισε τα ανήλικα παιδάκια του με… «στυλιάρια και κράνη», ο αποφασισμένα «αναποφάσιστος», ο φασιστίζων που επικαλούνταν το… «όχι του… Μεταξά», ο άλλος που ήθελε να «φουντάρει στο λιμάνι» ότι έχει άλλο κόμμα ή άλλο… χρώμα, εκείνος που ανέχεται να του εφαρμόζουν ως επιλογή τα αποδιαλεγμένα «τσίτια» από τα κομματικά καλάθια, αυτός που όταν είναι μοναχούλης κρύβεται στις γωνιές γιατί σκιάζεται το… «κακό», μα σαν βρεθεί με άλλους κάνει το… παλικάρι, ένιωσε ξαφνικά πως μπορεί και να… λεονταρίζει! Τελικώς, αντί του γαϊδάρου, «στάζει η ουρά» του… λέοντος!

Πηγή φωτο:greenbiz.com

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software