officeart horizontal  

 

Ελλάδα

Δ/νση Δασών Δωδ/σου: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για εργασίες συλλογής δασικού πολλαπλασιαστικού υλικού

17 Αυγ, 2022 - 02:08
Δ/νση Δασών Δωδ/σου: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για εργασίες συλλογής δασικού πολλαπλασιαστικού υλικού

Η Διεύθυνση Δασών Δωδεκανήσου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί σε διαδικασία ανάθεσης εκτέλεσης εργασιών (υπηρεσία) σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για την υλοποίηση εργασιών συλλογής δασικού πολλαπλασιαστικού υλικού από τα είδη: Tραχεία  Πεύκη, Oριζοντιόκλαδο Κυπαρίσσι, Λικιδάμβαρη Ανατολική, Φοινικική και Μακρόκαρπη Άρκευθο».

Κριτήριο ανάθεσης: η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η Σύμβαση που θα υπογραφεί θα έχει διάρκεια δύο μήνες από την υπογραφή της και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 10-11-2022 το αργότερο.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των 7.763,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% (6.260,34 € άνευ Φ.Π.Α.).

Στην περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί η ποσότητα των σπόρων που προβλέπει η μελέτη η τιμολόγηση και πληρωμή των εργασιών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ποσότητες που θα συγκεντρωθούν (τιμή ανά κιλό).

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν έγγραφες προσφορές, είτε αυτοπροσώπως, είτε δια του νομίμου εκπροσώπου τους ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς, στην ελληνική γλώσσα μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, από την 16η – 08 – 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι την 23η – 08 – 2022ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

dasarxeio.com

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software