E-stamp: ο νέος τρόπος αποστολής της αλληλογραφίας

0
0
0
s2smodern

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν μια σημαντική ψηφιακή καινοτομία. Από σήμερα, ένας 12ψήφιος κωδικός μπορεί να αντικαταστήσει το γνωστό σε όλους μας γραμματόσημο και να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για την παραδοσιακή αλληλογραφία.Το νέο ψηφιακό γραμματόσημο, e-Stamp, απευθύνεται σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις και είναι άμεσα διαθέσιμο 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα, στον υπολογιστή, laptop, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το Facebook επέβαλε περιορισμούς στη σελίδα του Αρκά

0
0
0
s2smodern

Περιορισμούς για μια εβδομάδα επέβαλε στη σελίδα του Αρκά το Facebook. Σε σχετική ανάρτηση των διαχειριστών αναφέρεται πως «κάποιοι προσπαθώντας να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους, κάνουν συνεχώς αναφορές για να ρίξουν τη σελίδα του Αρκά στο Facebook. Ήδη κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τις δημοσιεύσεις για μια εβδομάδα».

Συνέχεια ανάγνωσης

Φεύγει από την Digea η ΕΡΤ, οι νέες συχνότητες από αύριο

0
0
0
s2smodern

Η ΕΡΤ από αύριο (01/01) σταματά την εκπομπή του σήματός της μέσα από την Digea. Η Δημόσια Τηλεόραση δημιουργεί δικό της ψηφιακό μπουκέτο. Έτσι, οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στις νέες συχνότητες. Η λίστα με τις νέες συχνότητες:

Συνέχεια ανάγνωσης

ο Δ. Νανόπουλος στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Το Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια έχει την τιμή να φιλοξενεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 19:00, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου τον Δημήτρη Νανόπουλο, τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Διακεκριμένο Καθηγητή Φυσική Υψηλών Ενεργειών Πανεπιστημίου Texas A&M. Ο τίτλος της ομιλίας του κου Νανόπουλου είναι: « Η προέλευση των Φυσικών Νόμων».

Συνέχεια ανάγνωσης

Πόσο οικολογικά είναι τα βιολογικά αυγά;

0
0
0
s2smodern

Η εικόνα των φρέσκων, βιολογικών αυγών από κότες που μεγαλώνουν ελεύθερα στην ύπαιθρο δεν ανταποκρίνεται συχνά στην πραγματικότητα.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Στοπ» από τη Google στις ενοχλητικές διαφημίσεις υπενθύμισης

0
0
0
s2smodern

Ένα νέο εργαλείο της Google θα βοηθήσει πλέον τους χρήστες να σταματάνε τις λεγόμενες «διαφημίσεις υπενθύμισης», οι οποίες ακολουθούν τον χρήστη στις ιστοσελίδες που επισκέπτεται και του υπενθυμίζουν να αγοράσει προϊόντα που είχε δει στο παρελθόν.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα υδρογονοκίνητα ποδήλατα είναι γεγονός αλλά σε τσουχτερή τιμή

0
0
0
s2smodern

Η γαλλική εταιρεία Pragma Industries είναι η πρώτη στον κόσμο που άρχισε την εργοστασιακή παραγωγή ποδηλάτων, τα οποία κινούνται με υδρογόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook: Λογισμικό εντοπίζει χρήστες με τάσεις αυτοκτονίας

0
0
0
s2smodern

To Facebook θα χρησιμοποιήσει σε διεθνή κλίμακα πλέον -αλλά προς το παρόν όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση- ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο μπορεί, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις, τα βίντεο και τα σχόλια των χρηστών, να εντοπίζει εκείνους που έχουν σοβαρές τάσεις αυτοκτονίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τέλειο κρασί και τέλεια μπίρα υπόσχεται ένα… γονίδιο

0
0
0
s2smodern

Επιστήμονες του ερευνητικού ινστιτούτου VB στο Βέλγιο υποστηρίζουν ότι εντόπισαν το γονίδιο που δίνει στο κρασί και την μπίρα την γεύση και το άρωμα τους. Η ανακάλυψη εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγήσει σε νέα ποιοτικότερα είδη κρασιού και μπίρας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ένα smartphone στη μάχη κατά των χημικών

0
0
0
s2smodern

Έφθασε και στην Ελλάδα η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με τη βοήθεια της οποίας ανιχνεύονται επικίνδυνες ουσίες στα προϊόντα που αγοράζουμε από τα ράφια των καταστημάτων.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software