officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σφράγιση καταστήματος και αυτόφωρο στη Σάμο

10 Αυγ, 2017 - 02:08
Σφράγιση καταστήματος και αυτόφωρο στη Σάμο

Αναβολή ζήτησε και πήρε κατά την διάρκεια της αυτόφορης διαδικασίας η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης στη Σάμο η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλές προς τον εφοριακό που σφράγισε την επιχείρηση της πριν απο λίγες μέρες.

Την περασμένη Δευτέρα,  κλιμάκιο της τοπικής εφορίας στη Σάμο προχώρησε στην επιβολή του μέτρου της 48ωρης αναστολής λειτουργίας εστιατορίου, για φορολογικές παραβάσεις. Κατά τη διαδικασία της σφράγισης δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων η οποίοι και κατήγγηλαν απειλές και εξύβριση. Σύμφωνα με τους εφοριακούς  στη συνέχεια η ιδιοκτήτρια παραβίασε την πινακίδα σφράγισης, παρά την παρουσία των αστυνομικών. Η πράξη αυτή οδήγησε στη διεύρυνση της ποινής κατά 10 επιπλέον μέρες, ενώ η ιδιοκτήτρια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο λόγω της παρεμπόδισης του ελέγχου, όπου της επιβλήθηκε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με αναστολή.

Απο την πλευρά της η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε την διαφορά της θυροκόλησης και της τοποθέτησης της πινακίδας σφράγισης του καταστήματος, με αποτέλεσμα, μετά πο παρεξήγηση να την αφαιρέση για μερικά λεπτά και όταν στη συνέχεια της επισημάνθηκε ότι πρέπει να μείνει εκεί η πινακίδα την αποκατέστησε με την βοήθεια των υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την ίδια, η όλη κατάσταση της δημιούργησε μεγάλο άγχος που δεν τς επέτρεψε να κοιμηθεί,  με αποτέλεσμα χθες τα ξημερώματα να τηλεφωνήσει στον εφοριακό που έβαλε το λουκέτο, για να του εκφράσει τα παράπονα της, όπως η ίδια ισχυρίζεται, για να τον απειλήσει όπως καταγγέλει ο εφοριακός υπάλληλος.

Υστερα από παρέμβαση της εισαγγελέως, η επιχειρηματίας συνελήφθη εκ νέου και θα οδηγηθεί εν όπιων του δικαστηρίου το μεσημέρι της Παρασκευής.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

e-genius.gr ...intelligent web software