officeart horizontal  

 

Κοινωνία

"Έφυγε" από τη ζωή ο Νώντας Βαλεοντής

13 Φεβ, 2018 - 02:02
"Έφυγε" από τη ζωή ο Νώντας Βαλεοντής

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Επαμεινώνδας (Νώντας) Βαλεοντής. Ο εκλιπών είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Σάμου στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην υγεία του είχαν ως αποτέλεσμα την εισαγωγή του, δύο ημέρες αργότερα, στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας, όπου σήμερα κατέληξε.

Ο Νώντας Βαλεοντής, επί σειρά δεκαετιών, εργάστηκε στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας ενώ υπήρξε και ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών στην Αθήνα. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην εφ. «Σαμιακή» επί Νάσου Γιαννουλόπουλου, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του εφημερίδα, τον «Σαμιακό Τύπο».

Με πλούσια παρουσία πίσω από το μικρόφωνο των ερτζιανών, εργάστηκε στους σταθμούς 2000 FΜ του Γιώργου Παλαμάρη, "Ράδιο Σάμος", "Σάμος FΜ" και "Ιωνία". Yπήρξε συγγραφέας 12 βιβλίων, μεταξύ αυτών το βιβλίο «Εν Δήμω», όπου αναφέρεται στην πολύχρονη δημαρχία του κ. Πέτρου Γρύλου, ενώ έγραψε και αρκετά λογοτεχνικά, όπως «Στη Φούχτα της Αγάπης χωράει η Ανατολή», «Το κορίτσι που έκλεβε το φως των αστεριών» (το τελευταίο βιβλίο του που είχε παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2016 στους Μυτιληνιούς), κ.α.

Ο Επαμεινώνδας Βαλεοντής θα κηδευτεί αύριο, 14 Φεβρουάριου, στις 4 το απόγευμα, στο κοιμητήριο Αγίου Χαραλάμπους, στο Άνω Βαθύ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software