elenfrdeitrues
  • Αρχική

Για τα κυβερνητικά εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Ικαρίας

0
0
0
s2smodern

Με αφορμή τα εγκαίνια της κυβέρνησης για την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο στις 20 Μάη, ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Συνέχεια ανάγνωσης

Προσλήψεις νέων ιατρών στο Νοσοκομείο Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ανακοινώνουμε ότι ορκίστηκαν και ανέλαβαν ήδη τα καθήκοντά τους δυο (2) νέοι μόνιμοι ιατροί Επιμελητές Β΄, ένας (1) αναισθησιολόγος και ένας (1) νευροχειρουργός. Επιπλέον, ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά του ένας (1) επιπλέον επικουρικός ιατρός χειρουργός.

Συνέχεια ανάγνωσης

Χρυσά βραβεία για τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου

0
0
0
s2smodern

Στον διεθνούς κύρους διαγωνισμό «ConcoursMondialdeBruxelles» με δύο ακόμη ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ τιμήθηκαν τα εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, SamosAnthemis (εσοδείας 2013) και SamosNectar (2012). 300 και πλέον δημοσιογράφοι, οινολόγοι, sommelier και γευσιγνώστες από όλο τον κόσμο δοκιμάζοντας και αξιολογώντας 9.150 διαφορετικούς οίνους από 46 χώρες, επέλεξαν και φέτος να τιμήσουν την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των παλαιωμένων γλυκών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου και να τους απονείμουν 2 χρυσά βραβεία.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΠΑΛ Σάμου

0
0
0
s2smodern

Το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου συγχαίρει όλους τους μαθητευόμενους του ΕΠΑ.Λ. που παρακολούθησαν την Β΄ Φάση του Μεταλυκειακού έτους – τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. του σχολικού έτους 2017-18.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διεθνής Κοινοβουλευτική Υποτροφία του Γερμανικού Κοινοβουλίου

0
0
0
s2smodern

Tο πρόγραμμα IPS υλοποιείται από το 2015 στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία σε νέους πτυχιούχους έως 30 ετών, με ενδιαφέρον για το πολιτικό γίγνεσθαι, να γνωρίσουν το γερμανικό κοινοβουλευτικό σύστημα και να ασχοληθούν ενεργώς με την πολιτική διαδικασία λήψεως αποφάσεων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Νίκος Καραβοκυρός: ''Έχουμε σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΟ μπορούμε.''

0
0
0
s2smodern

Κύριε Καραβοκυρέ, είστε ένας άνθρωπος που ασχολείται έντονα με τον πρωτογενή τομέα. Τι σας έσπρωξε στο να είστε υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Αυτή ακριβώς η απασχόληση μου με τον πρωτογενή τομέα. Η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα είναι ένα στοίχημα που πρέπει και μπορεί να κερδηθεί στο νέο Δήμο Σάμου. Ο πρωτογενής – αγροτικός τομέας του Δήμου Σάμου  αποτελεί σήμερα έναν σημαντικό τομέα της τοπικής οικονομίας στον οποίο απασχολείται ένα μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας. Επίσης υπάρχει σημαντικός αριθμός συνδεδεμένων επιχειρήσεων στο δευτερογενή (μεταποίηση) και τριτογενή (εμπόριο – υπηρεσίες) τομέα, που εξαρτώνται από την αγροτική δραστηριότητα. Η αγροτική δραστηριότητα (γεωργία – κτηνοτροφία) συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό τόσο στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού του Δήμου Σάμου, ιδιαίτερα στα απομακρυσμένα και ορεινά χωρία του Δήμου, όσο και στη διατήρηση του φυσικού τοπίου και των φυσικών πόρων της περιοχής (γεωργική γη, βοσκότοποι).

Συνέχεια ανάγνωσης

Μεγάλη συγκέντρωση Χριστόφα στη Μυτιλήνη

0
0
0
s2smodern

Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, που αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», μετατράπηκε σε σαφέστατο μήνυμα νίκης, που έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Στήριξη σε Καλογήρου και Κατρακάζο από την Όλγα Κεφαλογιάννη

0
0
0
s2smodern

Σαφές μήνυμα για την στήριξη στο ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια και στον Νίκο Κατρακάζο στον Δήμο έστειλε από το Πυθαγόρειο της Σάμου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Σάμος. Τουρισμός Δύναμη Ανάπτυξης» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Σάμος. Τουρισμός, Δύναμη Ανάπτυξης»

0
0
0
s2smodern

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει το Σάββατο, 18 Μαΐου, στις 19:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, εκδήλωση με θέμα: «Σάμος. Τουρισμός, Δύναμη Ανάπτυξης».

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software