officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Ξεκινούν οι προπονήσεις στο δημοτικό γήπεδο Σάμου

14 Μάι, 2020 - 03:05
Ξεκινούν οι  προπονήσεις στο δημοτικό γήπεδο Σάμου

Στο πλαίσιο της ομαλής επανόδου στην κανονικότητα, οι προπονήσεις στο δημοτικό γήπεδο Σάμου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου και στις ζώνες 09.00-13.00 και 18.00-20.00.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε πρώτη φάση ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τους Αθλητές / Αθλήτριες που είναι υποψήφιοι ΣΕΦ.Α.Α, Στρατιωτικών σχολών, Σωμάτων ασφαλείας και αξιολογημένους διαιτητές. Παρακαλώ τόσο οι προπονητές όσο και οι εν λόγω αθλητές όπως μεριμνήσουν να έχουν συμπληρώσει το ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, το οποίο είναι αναρτημένο στο site του Δήμου, www.islandofsamos.gr .

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα το προμηθεύονται από το Δήμο και θα το δίνουν συμπληρωμένο στον αρμόδιο υπάλληλο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο . Θα τηρείται αυστηρός έλεγχος και τήρηση του κατάλογου εισερχομένων-εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου έχει προβεί ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης, του σταδίου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: - Η προπονητική διαδικασία οφείλει να πραγματοποιείται με τήρηση κανόνων απόστασης (δυο μέτρα), ενώ κάθε αθλητής οφείλει να χρησιμοποιεί ατομικό ρουχισμό και εξοπλισμό (ριπτικά όργανα, κοντάρια, κλπ.). - Στα άλματα η προπόνηση πρέπει να είναι ατομική και μετά το τέλος της το στρώμα / σκάμμα πρέπει να απολυμαίνεται με ειδικό διάλυμα. -Αυτονόητη είναι η τήρηση όλων των κανόνων ατομικής προστασίας (πλύσιμο χεριών, αντισηπτικό κλπ).

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: - Η προσέλευση/αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων. - Ο φύλακας θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στους αθλητές, προπονητές, ιατρούς και τεχνικό προσωπικό που έχει προβλεφθεί. Κανένας επισκέπτης δεν θα εισέρχεται χωρίς προηγούμενη άδεια από τη Διοίκηση της εγκατάστασης (δεν επιτρέπονται θεατές).

- Οι αθλητές θα κατευθύνονται σε ανοικτό, κατά προτίμηση σκεπασμένο χώρο (υπόστεγο), όπου μπορούν να αποθέτουν τα προσωπικά τους είδη σε καρέκλες που θα απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον δύο (2) μέτρα.

Καλή Δύναμη!! Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software