Αθλητισμός

Ποδηλατοβόλτα στο μαγικό Κοκκάρι από τον Δήμο Α. Σάμου

6 Ιουν, 2020 - 11:06
Ποδηλατοβόλτα στο μαγικό Κοκκάρι από τον Δήμο Α. Σάμου

Σε συνέχεια της ποδηλατοβόλτας που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στην πόλη της Σάμου, σήμερα οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν τη βόλτα τους με ποδήλατο στα πανέμορφα σοκάκια του Κοκκαρίου.Παρασκευή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το ποδήλατο είχε την τιμητική του και τα παιδιά απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι εκτός από μέσο μετακίνησης,αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας και άθλησης.

kokkari3

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ήταν ο Αντιδήμαρχος κος Διονυσίου με στελέχη του Δήμου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκαρίου, κος Γαλανής Δημήτρης με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου οι οποίοι μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά για την ενεργό συμμετοχή τους.

kokkari7

 

Στο τέλος ο κος Σιγανός Μανόλης μίλησε για ασφαλή οδήγηση δίνοντας κίνητρα στα παιδιά να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ολοένα και περισσότερο.

Ευχή και προσδοκία να υιοθετήσουμε τον εναλλακτικό αυτό τρόπο μετακίνησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρωγό στις προσπάθειες αναβάθμισης για ασφαλείς ποδηλατοδρόμους και υποδομές.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι