officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το 4ο ΕΤΕΘ, διοργανώνει τιμητικό αγώνα δρόμου εις μνήμην Ιερού Λόχου

18 Οκτ, 2022 - 02:10
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το 4ο ΕΤΕΘ, διοργανώνει τιμητικό αγώνα δρόμου εις μνήμην  Ιερού Λόχου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου σε συνεργασία με το 4ο ΕΤΕΘ, διοργανώνει τιμητικό αγώνα δρόμου εις μνήμην του Ιερού Λόχου, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην απελευθέρωση της Σάμου από τα κατοχικά στρατεύματα, με την ονομασία «Τιμή και Δόξα στον Ιερό Λόχο».

   Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί την 6η Νοεμβρίου 2022 στις 10:30 το πρωί, με σημείο εκκίνησης το μοναστήρι της Αγίας Ζώνης και τερματισμό το μνημείο του Ιερού Λόχου, πλησίον της Μονής Ζωοδόχου Πηγής, μια διαδρομή περίπου επτά (7) χιλιομέτρων.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές προερχόμενοι από το στρατό, καθώς και όλοι οι πολίτες.

Οι αθλητές που θα αποτίσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: ανδρών, γυναικών και στρατού.

   Στο τέλος του αγώνα δρόμου, θα απονεμηθούν στους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, καθώς και συνολικά εννέα (9) κύπελλα για τους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας.

   Οι αθλητές θα μεταφερθούν στο σημείο εκκίνησης με μισθωμένα λεωφορεία, τα οποία θα τους παραλάβουν από το σταθμό του ΚΤΕΛ στο Γεφυράκι στις 10:15 για να τους μεταφέρουν στο σημείο εκκίνησης, ενώ μετά το πέρας του αγώνα δρόμου και των απονομών θα τους επιστρέψουν στο ίδιο σημείο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του δήμου

https://www.islandofsamos.gr/enhmerwsh/deltia-typou/item/2102-agonas-dromou-ieros-lohos καθώς επίσης και στο Δημαρχείο, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Βογιατζή (πρώτο γραφείο αριστερά), για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2273350117.

Οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ιδιοχείρως στο Δημαρχείο.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software