elenfrdeitrues

Σάμος: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη θάλασσα

0
0
0
s2smodern

Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Γάτου στη Σάμο, εντοπίστηκε ένας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, με την σορό να περισυλλέγεται από στελέχη του λιμενικού το μεσημέρι της Πέμπτης (06/08). Πρόκειται για άνδρα κανονικής διάπλασης, ο οποίος έφερε τατουάζ και φορούσε μπλε σορτς.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Συνέχεια ανάγνωσης

Το Γενικό Λύκειο της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου γίνεται πραγματικότητα

0
0
0
s2smodern

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 3 Αυγούστου 2020 συζητήθηκε η εισήγηση-πρόταση της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" για την ίδρυση Γενικού Λυκείου στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε την εισήγηση της παράταξης και ύστερα από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα η συμφωνία της ίδρυσης ενός Γενικού Λυκείου στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου και ότι οι περαιτέρω ενέργειες για την υλοποίηση αυτή θα δρομολογηθούν από την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη Συνοριακών Φυλάκων στα νησιά μας

0
0
0
s2smodern

Η 2η Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 266 Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία σε περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Δείτε την προκήρυξη

Συνέχεια ανάγνωσης

Ακυρώσεις εκδηλώσεων λόγω covid 19 από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Σε συνέχεια των εξελίξεων και της επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 1.8.2020 έως και 31.8.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, ανακοινώνουμε την αναβολή της διοργάνωσης “Samia 2020” που θα  πραγματοποιούνταν για πρώτη χρονιά στην πόλη της Σάμου  με σειρά αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μοριακά τεστ Covid-19 για εργαζόμενους των Π.Ε. Σάμου και Ικαρίας, ζητά η ΑΔΕΔΥ

0
0
0
s2smodern

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων στις Π.Ε. Σάμου  και Ικαρίας. Κατανοώντας την ανησυχία όλων των εργαζομένων ύστερα από κρούσμα του Covid-19 που παρουσιάστηκε σε εργαζόμενο της Π.Ε. Σάμου, αλλά και γενικότερα την αύξηση κρουσμάτων πανελλαδικά.

Κατανοούμε την αγανακτησή τους για την αντιμετώπιση που είχαν από όλους τους αρμόδιους φορείς στο αίτημα τους για πραγματοποίηση, έστω και τώρα, με μοριακά τεστ των κατ΄ οίκων περιορισμένων συναδέλφων μας και στη συνέχεια όλων των εργαζομένων στις Π.Ε. Σάμου και Ικαρίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

WiFi4EU Δήμος Δυτικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) εντάχθηκε σε χρηματοδότηση 15.000€, κατόπιν υποβολής αιτήματος στην τρέχουσα πρόσκληση για την υλοποίηση της δράσης WiFi4EU.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου Άγιος Παντελεήμων προκήρυξη θέσεων

0
0
0
s2smodern

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨Άγιος Παντελεήμων¨ ανακοινώνει ότι με την με αριθμό 11357/17-07-2020 απόφασή του (ΑΔΑ:ΩΑΔΚ46907Ξ-ΝΟΗ), προκηρύσσονται για πλήρωση οι παρακάτω μόνιμες θέσεις, επί θητεία, ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ, προς κάλυψη των αναγκών του:

Συνέχεια ανάγνωσης

Ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς

0
0
0
s2smodern

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται, ότι σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς  που αφορά τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2020-2021, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Eθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αρχηγό του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση

0
0
0
s2smodern

Στις 14 Ιουλίου 2020, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος, κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Πέτρο Δεμέστιχα, τον Διευθυντή του Επιτελικού γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Καβιδόπουλο και τον Διοικητή 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Περικλή Δούκα.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software