Οι προσφορές συνεχίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

0
0
0
s2smodern

Για μια ακόμη μια φορά οι προσφορές προς το Νοσοκομείο μας από Συλλόγους, επιχειρηματίες του νησιού μας αλλά και εκτός νομού, μας κάνουν ακόμα πιο αισιόδοξους και δυνατούς για το μέλλον.

Συνέχεια ανάγνωσης

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΟΑμεΑΒΑ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

0
0
0
s2smodern

Η περιφερειακή Ομοσπονδία Α.με Α. Βορείου Αιγαίου, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, οργανώνει σε συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων της Λέσβου, Χίου και Σάμου, εθελοντική αιμοδοσία, στις 3 Δεκέμβρη 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ιερά Μητρόπολη Σάμου για Ν.Ε. Σύριζα Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ὅταν ὁ ἅγιος Ἀνδρέας ὁ Πρωτόκλητος, τοῦ ὁποίου σήμερα ἑορτάζουμε τήν μνήμη του, συνάντησε μαζί μέ τόν Ἅγιο Ἰωάννη τόν Θεολόγο γιά πρώτη φορά τόν Χριστό, Τόν ρώτησαν, πού μένει. Κι ὁ Χριστός τούς ἀπάντησε «ἔρχεσθε καί ἴδετε».

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνάντηση κ. Στάντζου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου

0
0
0
s2smodern

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου, συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γεώργιου Κυριαζή και του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιου Στάντζου. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Καμαρώστε τους Αμφίβιους Καταδρομείς του 4ου Ε.Τ.Ε.Θ της νήσου Σάμου…Σε ειδικές Αποστολές (video)

0
0
0
s2smodern

Στην  Κυριακάτικη  εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» στην ΕΡΤ2, είδαμε μεταξύ άλλων τους καταδρομείς της Σάμου σε πλήρη δράση. Εντυπωσιακές εικόνες από αμφίβιες επιχειρήσεις.

Το 4ο Ε.Τ.ΕΘ. (Ειδικό Τμήμα Εθνοφυλακής) εδρεύει στο Καρλόβασι της Σάμου. Ως άξιοι συνεχιστές του θρυλικού Ιερού Λόχου μπορούν να χαρακτηριστούν οι αμφίβιοι καταδρομείς του 4ου Ε.Τ.ΕΘ καθώς καθημερινά ακονίζουν τις ικανότητες τους σε όλο το φάσμα των ειδικών επιχειρήσεων που θα κληθούν να ανταπεξέλθουν είτε σε περίπτωση σύρραξης είτε σε περίπτωση θερμού επεισοδίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνεχίζεται η καταβολή βοήθειας από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Στην έγκριση νέων αιτήσεων για το επίδομα σε όσους έχουν πληγεί από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου προχώρησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου. Συγκεριμένα,

Συνέχεια ανάγνωσης

Στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το έργο «Κατασκευή εγκατάστασης και εξοπλισμός καταφυγίου αδέσποτων ζώων

0
0
0
s2smodern

Ενημερώνουμε τους δημότες μας, ότι εντάχθηκε, στο Πρόγραμμα <<ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ>>, το έργο <<Κατασκευή εγκατάστασης και εξοπλισμός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ανατολικής Σάμου>> συνολικού ποσού 304.040,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συμμετοχή νέων από τη Σάμο στο Ελλάδα 2021

0
0
0
s2smodern

Αυτή την περίοδο προετοιμάζονται  οι εκδηλώσεις  του 2021 για τα 200 χρόνια σύγχρονου ελληνικού κράτους για να τιμήσουμε τη 200η επέτειο από την Επανάσταση του 1821, την ιστορία της χώρας μας, τους ανθρώπους της, τις νίκες και τις ήττες της και όλες εκείνες τις στιγμές και τα γεγονότα που μας επιτρέπουν να είμαστε εδώ, παρόντες, αναστοχαζόμενοι το παρελθόν και συγχρόνως στρέφοντας σταθερά το βλέμμα στο μέλλον.

Το 2021, όλοι μαζί, «Γιορτάζουμε, Συμμετέχουμε, Οραματιζόμαστε».

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στηρίζεται στους νέους και στο έργο που με ευθύνη θα επιτελέσουν, μεταλαμπαδεύοντας πρακτικές, γνώσεις και εμπειρίες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Αυστραλιανή Πρεσβεία συνδράμει τους σεισμόπληκτους της Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε στα ανοιχτά της Σάμου, στις 30 Οκτωβρίου, προκάλεσε δυστυχώς την τραγική απώλεια δύο νέων ανθρώπων, αλλά και εκτεταμένες ζημιές στις περιουσίες των κατοίκων του νησιού. Από την επομένη της καταστροφής, ένα “κύμα” αλληλεγγύης δημιουργήθηκε για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των κατοίκων που επλήγησαν. Σύλλογοι, φορείς και μεμονωμένα άτομα έσπευσαν να καταθέσουν τον οβολόν τους, προκειμένου να ανακουφίσουν τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software