Δημοπρατείται το έργο «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας»

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες ότι δημοπρατείται το Έργο «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας» προϋπολογισμού 819.000,00€ το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Συνέχεια ανάγνωσης

Αναστολή όλων των σχολικών μονάδων

0
0
0
s2smodern

Μετά τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στο νησί μας έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι στους μαθητές μας, τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές μας, να τοποθετηθούμε επί του θέματος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνήγορος του Πολίτη κατά Νοσοκομείου Σάμου

0
0
0
s2smodern

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου και την πρωτοφανή απόφαση για επιλεκτική αντιμετώπιση των ασθενών βάσει της εθνικότητάς τους.

Ο Συνήγορος του Πολίτη, με έγγραφό του από τις 8/1/2021, στο πλαίσιο της διερεύνησης των σχετικών καταγγελιών για την πολιτική μεταχείρισης όσων αναζητούν κάποιο ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, καλεί τους αρμόδιους να δώσουν γραπτές εξηγήσεις και να ενημερώσουν την υπηρεσία για τυχόν ενέργειες που έχουν γίνει από τότε μέχρι σήμερα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Καρλόβασι: Θυελλώδεις άνεμοι έριξαν τον σταυρό του καμπαναριού

0
0
0
s2smodern

 Ο σταυρός του καμπαναριού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβάσου, του οποίου μεγάλο τμήμα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, δεν άντεξε τους θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους που πλήττουν τις τελευταίες ώρες το νησί και κατέρρευσε.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαδικτυακά Βιωματικά Εργαστήρια για Εγκύους

0
0
0
s2smodern

Ο "Φάρος" σχεδιάζει να υλοποιήσει έναν κύκλο έξι (6) βιωματικών εργαστηρίων μέσω διαδικτύου για μέλλουσες μητέρες οι οποίες θα ήθελαν, με τη βοήθεια των ψυχολόγων-συντονιστών της ομάδας, να μοιραστούν και να επεξεργαστούν ερωτήματα, ανησυχίες και προβληματισμούς σχετικά με τον μητρικό ρόλο και τις επερχόμενες αλλαγές στη ζωή τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι μέλλουσες μητέρες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730 23443 & 87070-1 (καθημερινά, από τις 8.30-2.30 μ.μ) μέχρι την Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενες στην ιστοσελίδα και το ιστολόγιο του Κέντρου Πρόληψης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οδικός χάρτης για την κατεδάφιση των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων του σεισμού της 30ης Οκτωβρίου

0
0
0
s2smodern

Ο οδικός χάρτης αναφορικά με την διαδικασία κατεδαφίσεων των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων που προέκυψαν μετά τον σεισμό της 30 ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα :

Συνέχεια ανάγνωσης

Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού για τις Υπηρεσίες του Δήμου

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου μετά από τα τελευταία επίσημα επιδημιολογικά στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, προχωρά στην αυστηρή τήρηση των μέτρων που προβλέπονται από το Νόμο για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία όλων μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν την Σάμο Video

0
0
0
s2smodern

Με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους έφθασε την Τρίτη η κακοκαιρία ''Μήδεια'' στο νησί της Σάμου. Προβλήματα δημιουργήθηκαν σε παράκτιους οικισμούς ενώ με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο εθνικό επαρχιακό οδικό δίκτυο Σάμου - Καρλοβάσου. Δείτε το ρεπορτάζ του samostimes.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 16/02 στον δήμο δυτικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται να επικρατήσουν αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 με χαμηλές θερμοκρασίες και πιθανές χιονοπτώσεις . αποφασίζουμε την διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων (παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων) της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Δυτικής Σάμου για αύριο Τρίτη 16/12/2021.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Διάθεση θερμαινόμενων χώρων στην Ανατολική Σάμο

0
0
0
s2smodern

Απο τον δήμο Ανατολικής Σάμου έγινε γνωστό ότι : Λόγω του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας «Μήδεια» και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν βάσει των καιρικών προγνώσεων, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προχωρά στη διάθεση θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των συμπολιτών μας και ευπαθών ομάδων.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software