Κοινωνία

Διεθνής Κοινοβουλευτική Υποτροφία του Γερμανικού Κοινοβουλίου

13 Μάι, 2019 - 09:05
Διεθνής Κοινοβουλευτική Υποτροφία του Γερμανικού Κοινοβουλίου

Tο πρόγραμμα IPS υλοποιείται από το 2015 στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία σε νέους πτυχιούχους έως 30 ετών, με ενδιαφέρον για το πολιτικό γίγνεσθαι, να γνωρίσουν το γερμανικό κοινοβουλευτικό σύστημα και να ασχοληθούν ενεργώς με την πολιτική διαδικασία λήψεως αποφάσεων.

Η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα θα χαρεί πολύ να δεχθεί και πάλι μεγάλο αριθμό κατάλληλων υποψηφίων για την υποτροφία. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής για την διαδικασία επιλογής είναι -εκτός από πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-, η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας (τουλάχιστον επίπεδο Β2) καθώς και γνώσεις της γερμανικής πολιτικής, κοινωνίας και ιστορίας. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 31Ιουλίου 2019.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και προϋποθέσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.bundestag.de/ips

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στη Γερμανική Πρεσβεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) σε αρχείο pdf, το οποίο να μην υπερβαίνει τα 15MB και να έχει το όνομα και επώνυμο του υποψηφίου.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι