officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Μήνυμα του Λιμενάρχη Νίκου Κωνσταντέλλη

18 Φεβ, 2020 - 05:02
Μήνυμα του Λιμενάρχη Νίκου Κωνσταντέλλη

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώνεται ο κύκλος μου ως Λιμενάρχης Σάμου. Έπειτα από εννέα συναπτά έτη αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες των νήσων Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων και Αγαθονησίου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω.

Εύχομαι από καρδιάς ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη τον Μητροπολίτη Σάμου –Ικαρίας & Κορσεών, τους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς, το Βουλευτή Σάμου, τους Αντιπεριφερειάρχες Σάμου, τους Δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, το Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, τον Αστυνομικό Διευθυντή και Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την στήριξη που εκδήλωσαν και ανάδειξαν το έργο της Υπηρεσίας μας. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Λ/Χ Σάμου, του Λ/Σ Ευδήλου, του Λ/Σ Αγ. Κηρύκου, του Α΄Λ/Τ Σάμου (Πυθαγόρειο), του Λ/Σ Καρλοβάσου, του Λ/Σ Φούρνων και του Λ/Φ Αγαθονησίου για την στήριξή τους καθώς και για την προσπάθεια που καθημερινώς καταβάλλουν . Δε θα μπορούσα να παραλείψω το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, οι οποίοι προσέτρεχαν αγόγγυστα σε κάθε κλήση της Υπηρεσίας μας καθώς και όλους τους συναλλασσόμενους με την Υπηρεσία μας ναυτικούς πράκτορες, πλοίαρχους, πληρώματα των πλοίων, τη Μαρίνα Σάμου και τη Silk Oil.  Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου η οποία διαχρονικά με στηρίζει αδιαμαρτύρητα. Τέλος παρακαλώ όλους σας όπως να στηρίξετε το νέο Λιμενάρχη συνδράμοντας το έργο των Λιμενικών. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Καλή αντάμωση.

ΣΑΜΟΣ 18-02-2020

ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. Κωνσταντέλλη Νικόλαος»

Πηγή φωτογραφίας : defencepoint.gr

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software