Κοινωνία

Εθελοντική δράση στο Κοκκάρι

26 Μάι, 2020 - 09:05
Εθελοντική δράση στο Κοκκάρι

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση στην Κοινότητα Κοκκαρίου, με πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Με συλλογικότητα και συντονισμένη δράση, καθαρίστηκαν οι παραλίες, οι θάλασσες, το λιμάνι, οι εμπορικοί δρόμοι και τα γραφικά σοκάκια. Η συμμετοχή όλων ήταν συγκινητική. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου οφείλει ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συνέβαλαν και έκαναν το Κοκκάρι μας, ακόμη πιο όμορφο.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια η Κοινότητα Κοκκαρίου, η Αντιπεριφέρεια Σάμου, το Γραφείο του Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Σ Βορείου – Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Σάμου, ο Επαγγελματικός Σύλλογος Κοκκαρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Κοκκαρίου «ο Αρίσταρχος», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κοκκαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκαρίου «Η Πηγή της Μάνας», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κοκκαρίου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Κοκκαρίου «SOS» και ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου. Λίγες μέρες πριν την ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά και τη σταδιακή έναρξη της τουριστικής περιόδου, οι εθελοντές και οι απλοί πολίτες έστειλαν το μήνυμά τους για καθαρές παραλίες, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο της ποιότητας ζωής αποτελεί κοινή δράση της πολιτείας και της κοινωνίας.

Μικροί και μεγάλοι συνέβαλαν και απέδειξαν ότι η αξία του εθελοντισμού συνεπάγεται στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, συμμετοχή και ανιδιοτέλεια.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι