officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια

21 Μαρ, 2023 - 06:03
Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια
Διαδικτυακή Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πολιτών και σχολικής κοινότητας με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρείας Χημειοθεραπείας, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, 18:00-20:00, με ενημερωτικές ομιλίες από έγκριτους καθηγητές της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της σχολικής κοινότητας σε θέματα ορθής χρήσης των αντιβιοτικών και της σημασίας των εμβολίων, η εξοικείωση τους με κατάλληλα διαμορφωμένο και εγκεκριμένο παιδαγωγικό υλικό, το e-bug, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στην εκπαίδευση των παιδιών στη χρήση αντιβιοτικών, και το παιδικό βιβλίο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη», που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο ευαισθητοποίησης για θέματα προαγωγής υγείας.
Χρέος μας είναι να ενημερώσουμε την νέα γενιά και να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για τους πολίτες μας.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να συνδεθούν με τον παρακάτω σύνδεσμο την ώρα της εκδήλωσης και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους:
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το παιδικό βιβλίο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2273353448/451, 09:00-15:00. ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη: Σοφία Θάνου.
el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software