officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Βραβείο Κοινού στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε» για το 1ο Δημοτικό Σάμου

31 Μάι, 2024 - 01:05
Βραβείο Κοινού στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε» για το 1ο Δημοτικό Σάμου

«Η μεταμόρφωση του κ. ΑΚΑ», μία παράσταση κουκλοθέατρου με οικολογικό πρόσημο, από τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος Δ2 του 1ου Δ.Σ. Σάμου, έλαβε το Βραβείο Κοινού στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε», ανάμεσα σε 24 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Οι γονείς και η τοπική κοινωνία στάθηκαν αρωγοί ξεχωρίζοντας το έργο με 4.005 ψήφους, χάρη στη συγκινητική ανταπόκρισή τους και την εγκάρδια υποστήριξή τους στο Σχολείο μας, όπως θα έκαναν για καθένα από τα Σχολεία της Σάμου, και αυτό είναι σπουδαίο.


Ο κάθε εκπαιδευτικός όταν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία των μαθητών, των συναδέλφων και των γονέων, έχει κερδίσει το καλύτερο βραβείο στην πράξη, που δε χρειάζεται διαγωνισμό παρά μόνο αγάπη και ευθύνη. Αντίστοιχα, οι μαθητές έχουν κερδίσει το καλύτερο βραβείο, όταν αντιλαμβάνονται μέσα από κάθε βιωματική παιδαγωγική εμπειρία, την αξία της συνεργασίας και της επικοινωνίας στο πλαίσιο ενός συλλογικού έργου.
Υπερηφάνεια για όλα τα υπέροχα και ταλαντούχα παιδιά, που εργάστηκαν δημιουργικά και με αστείρευτη φαντασία για αυτό το πρόγραμμα από τις αρχές του Οκτώβρη, και για το 1o Δημοτικό Σχολείο Σάμου, μία δημιουργική κυψέλη ανθρώπων και ιδεών. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στη δασκάλα του τμήματος κα Ελ. Παυλίδου

el da nl en fr de it no es tr

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software