Ωράριο λειτουργίας ΔΑΕΦΚ στη δυτική Σάμο

0
0
0
s2smodern
Ενημερώνουμε τους δημότες Δυτικής Σάμου ότι, η λειτουργία του γραφείου της ΔΑΕΦΚ για τις επόμενες 2 εβδομάδες έχει διαμορφωθεί ως εξής :

Συνέχεια ανάγνωσης

Ν. Κακλαμάνης : Διαβασμένοι- αδιάβαστοι στο κόκκινο

0
0
0
s2smodern

Το γεγονός, ότι ο αξιότιμος αντιπεριφερειάρχης κ. Πανουράκης μου έκανε την τιμή να εκδώσει δημόσια ανακοίνωση, για να σχολιάσει ραδιοφωνική μου δήλωση για την πανδημία, με υποχρεώνει, για λόγους ευγένειας να απαντήσω

Συνέχεια ανάγνωσης

Δωρεά από το Σύλλογο Συνταξιούχων της Τράπεζας Ελλάδος, Παράρτημα Σάμου

0
0
0
s2smodern

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Συνταξιούχων της Τράπεζας Ελλάδος, Παράρτημα Σάμου, ο οποίος προσέφερε 275 κιλά νωπού κρέατος, στους σεισμόπληκτους και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, στη μνήμη του αγαπημένου τους συναδέλφου Δημητρίου Κουτελιά, ο οποίος θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Βεβαιώσεις μετακίνησης : Τι ισχύει για τους εργαζομένους – Πώς εκδίδονται

0
0
0
s2smodern

*Φωτογραφία αρχείου samostimes

Σε περιορισμούς μετακινήσεων μπαίνει η Σάμος μέχρι τις 8 Μαρτίου. Ως εκ τούτου θα πρέπει να εκδοθούν βεβαιώσεις μετακίνησης των εργαζομένων  από τους εργοδότες προκειμένου αυτές να έχουν ισχύ έως τις 8 Μαρτίου τουλάχιστον, αν υπάρξει στη συνέχεια ανακοίνωση παράτασης του lockdown.

Σε αυτή την περίπτωση από την Τρίτη 9 Μαρτίου οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να χορηγήσουν εκ νέου βεβαιώσεις κίνησης, οι οποίες δύνανται να έχουν ισχύ έως και 14 ημέρες. Οι βεβαιώσεις αυτές έχουν ξεκινήσει να εκδίδονται από χθες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Στο ''κόκκινο'', τι αλλάζει στην καθημερινότητα μας

0
0
0
s2smodern

Ακόμα 6 κρούσματα του covid 19 ανακοίνωσε  σήμερα για την Σάμο ο ΕΟΔΥ, βάζοντας το νησί μας στις ''κόκκινες'' περιοχές. Καμία νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο Σάμου όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται οκτώ (8) άτομα. Δείτε τι ισχύει απο αύριο για μαγαζιά, μετακινήσεις πολιτών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Δημοπρατείται το έργο «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας»

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες ότι δημοπρατείται το Έργο «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων ΔΚ Χώρας» προϋπολογισμού 819.000,00€ το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Συνέχεια ανάγνωσης

Αναστολή όλων των σχολικών μονάδων

0
0
0
s2smodern

Μετά τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στο νησί μας έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι στους μαθητές μας, τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές μας, να τοποθετηθούμε επί του θέματος.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΣΕΠ: Επτά νέες θέσεις στο δήμο Δυτικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Την πρόσληψη επτά υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Δυτικής Σάμου. Η σύμβαση εργασίας ισχύει από την υπογραφή της έως τις 31-7-2021. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (3 θέσεις) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (4 θέσεις). Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, προσόντα, δικαιολογητικά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνήγορος του Πολίτη κατά Νοσοκομείου Σάμου

0
0
0
s2smodern

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου και την πρωτοφανή απόφαση για επιλεκτική αντιμετώπιση των ασθενών βάσει της εθνικότητάς τους.

Ο Συνήγορος του Πολίτη, με έγγραφό του από τις 8/1/2021, στο πλαίσιο της διερεύνησης των σχετικών καταγγελιών για την πολιτική μεταχείρισης όσων αναζητούν κάποιο ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, καλεί τους αρμόδιους να δώσουν γραπτές εξηγήσεις και να ενημερώσουν την υπηρεσία για τυχόν ενέργειες που έχουν γίνει από τότε μέχρι σήμερα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Καρλόβασι: Θυελλώδεις άνεμοι έριξαν τον σταυρό του καμπαναριού

0
0
0
s2smodern

 Ο σταυρός του καμπαναριού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβάσου, του οποίου μεγάλο τμήμα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τον φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, δεν άντεξε τους θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους που πλήττουν τις τελευταίες ώρες το νησί και κατέρρευσε.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software