Ανακοίνωση Καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Σάμου

0
0
0
s2smodern

Αγαπητοί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας,

Όλοι εμείς στην Τράπεζα λυπούμαστε που, λόγω του πρόσφατου σεισμού και των ζημιών που προκλήθηκαν, δεν ήταν προσωρινά εφικτό να εξυπηρετούνται συναλλαγές μέσω ΑΤΜ στο Κατάστημα Σάμου. Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη εγκατασταθεί νέο ΑΤΜ εντός του Καταστήματος, το οποίο λειτουργεί κανονικά, ενώ, σύντομα, θα εγκαταστήσουμε και ένα ακόμα ΑΤΜ εκτός του Καταστήματος.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι για αναλήψεις μετρητών που θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας σε ΑΤΜ άλλων Τραπεζών στη Σάμο, οι χρεώσεις θα καλυφθούν από την Εθνική Τράπεζα. Η προμήθεια, δηλαδή, που θα εμφανίζεται στο απόκομμα της συναλλαγής σας δε θα χρεώνεται στο λογαριασμό σας, και όσες έχουν ήδη χρεωθεί, θα επιστραφούν.

Τέλος, για την ταχύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη - από κάθε άποψη -  διεκπεραίωση των καθημερινών σας συναλλαγών, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν ένα σημαντικό πλήθος τραπεζικών αναγκών. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
Κατάστημα Εθνικής Τράπεζας Σάμου

8 μέτρα για την σεισμόπληκτη Σάμο ανακοίνωσε το υπ. οικονομικών

0
0
0
s2smodern

samostimes samos seismos

 

Στην ανακοίνωση παρεμβάσεων για την αρωγή και στήριξη των νομικών και φυσικών προσώπων που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 και τα φαινόμενα που ακολούθησαν, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών. Τα μέτρα ανακοινώνονται σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Αναλυτικά τα 8 μέτρα:

Συνέχεια ανάγνωσης

Στη Σάμο ο Γ Γ Οικονομικής Πολιτικής για τα μέτρα στήριξης από τον σεισμό

0
0
0
s2smodern

Τη Σάμο επισκέφτηκε χθες, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, προκειμένου να συνεργαστεί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων, καθώς και να μιλήσει με επιχειρηματίες, στο πλαίσιο διαβούλευσης με τους τοπικούς θεσμούς και ενημέρωσής τους σχετικά με τα μέτρα που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Συνέχεια ανάγνωσης

Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

0
0
0
s2smodern

Εν όψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κων/τίνος Μουτζούρης από κοινού με τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Γιώργο Πλακωτάρη και τον Δ/ντή Αναπτυξιακού  Προγραμματισμού Χρήστο Μαλακό,  παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχαν από τα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας οι Γεωγραφικοί Αντιπεριφερειάρχες ενώ από  τη Χίο όπου βρίσκεται συμμετείχε ο Γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Παναγιώτης Κουφέλος. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Δίκτυο Υδατοδρομίων Ν. Αιγαίου: «Πρόσω Ολοταχώς…για την αδειοδότησή τους!»

0
0
0
s2smodern

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράνε οι διεργασίες για την ολοκλήρωση των τεχνικών φακέλων των υδατοδρομίων στα είκοσι νησιά του Ν. Αιγαίου.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη δημιουργία υδατοδρομίων, η ένωση εταιρειών, στην οποία συμμετέχει η Hellenic Seaplanes Α.Ε. ,έχει προχωρήσει το έργο σε φάση υλοποίησης και οι τεχνικοί φάκελοι των υδατοδρομίων βρίσκονται ένα βήμα πριν το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τη λήψη της άδειας ιδρύσεως υδατοδρομίων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης νησιωτικών επιχειρήσεων

0
0
0
s2smodern

Η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης νησιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων για πρώτη φορά και αυτών της Κρήτης, στο πλαίσιο του Μεταφορικού Ισοδυνάμου, ξεκινάει αύριο 24 Σεπτεμβρίου 2020 και λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ειδικό εποχικό επίδομα. Δείτε ποιοι το δικαιούνται ανά επάγγελμα.

0
0
0
s2smodern

Σύμφωνα με την απόφαση της Διοίκηση του ΟΑΕΔ από τις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά  ηλεκτρονικά, η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος στους εργαζόμενους των επαγγελματικών κατηγοριών, που περιλαμβάνονται στην παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 1836/89, όπως ισχύει. Δείτε ποιοι το δικαιούνται ανά επάγγελμα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επίσημα στη συμφωνία Ε.Ε. _ Κίνας το Σαμιώτικο κρασί

0
0
0
s2smodern

Έξη ελληνικά επώνυμα αγροδιατροφικά προϊόντα, η φέτα, η μαστίχα Χίου, το ούζο, οι ελιές Καλαμάτας, το κρασί της Σάμου και το ελαιόλαδο Σητείας, περιλαμβάνονται σε διμερή συμφωνία προστασίας 100 ευρωπαϊκών γεωγραφικών ενδείξεων στην Κίνα και 100 κινεζικών γεωγραφικών ενδείξεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία υπεγράφη αρμοδίως την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Σχετικώς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στην δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΑ ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

0
0
0
s2smodern

«Πολύτιμο» κομμάτι της πατρίδας μας, χαρακτήρισε το Καστελόριζο η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατά την παρουσία της στον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού, που εφέτος έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software