elenfrdeitrues

Κ. Τζίχας: Ο σουρεαλισμός της ... επανεκκίνησης

0
0
0
s2smodern

Στη μέση μιας επικίνδυνης πανδημίας για την οποία κλειστήκαμε στα σπίτια μας πάνω από δύο μήνες, για την οποία παρέλυσε κάθε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, ΞΑΦΝΙΚΑ ως δια μαγείας όλα άλλαξαν. Σα να μη συνέβη τίποτα, με τα κυβερνητικά στελέχη να δίνουν τον βηματισμό, πιάσαμε το νήμα από κει που το είχαμε αφήσει.

Ποιος κορονοϊός και κουραφέξαλα;!!!

Συνέχεια ανάγνωσης

Δεν αφήνουμε στην τύχη την υγεία των νησιωτών…

0
0
0
s2smodern
Δελτίο Τύπου των τομέων  Νησιωτικής Πολιτικής και Υγείας του Κινήματος Αλλαγής για την υγειονομική θωράκιση των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Αναλυτικά:

Συνέχεια ανάγνωσης

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Σάμο την Δευτέρα 18 Μαΐου έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου .

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανταποδοτικά τέλη για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό: Τελικά, θέλουμε να λυθεί το πρόβλημα ή κοροϊδευόμαστε;

0
0
0
s2smodern

Η "Ανατροπή" εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι, για να λυθεί το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα, πρέπει να πάψουμε να δεχόμαστε το «τυράκι» που ονομάζεται «ανταποδοτικά τέλη». Η μέχρι τώρα συναλλαγή  Δήμου και κυβερνήσεων, χωρίς διάθεση επίλυσης του ζητήματος, οδήγησε την κατάσταση στο απροχώρητο σημείο στο οποίο τελματώνεται στις μέρες μας. Με τρόμο διαπιστώνουμε ότι η συναλλαγή αυτή συνεχίζεται ανάμεσα στη νέα Κυβέρνηση και τη νέα Δημοτική Αρχή. Εξηγούμε: 

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνάντηση Π. Χριστόφα με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου

0
0
0
s2smodern

Με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου συναντήθηκε διαδικτυακά ο επικεφαλής της παράταξης "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο" Παναγιώτης Χριστόφας, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με φορείς και συλλόγους με αφορμή τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν κλαδικά λόγω των μέτρων για τη διαχείριση του κορωνοϊού στην εποχή της πανδημίας αλλά και στην μεταβατική εποχή.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Δημοτική παράταξη ''Η Σάμος αλλάζει'' για την επίσκεψη του κ. Μηταράκη στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Στις 28.4.20 είχαμε την τέταρτη επίσκεψη (εντός 3μήνου) του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη στη Σάμο, με αφορμή τα τραγικά προχθεσινά επεισόδια και τους αλλεπάλληλους εμπρησμούς και πυρκαγιές στη «φαβέλα» πέριξ του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Σάμου, παρουσία Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών δεν κλήθηκαν κανείς από  τους αιρετούς  αυτοδιοικητικούς των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο.

Έτσι είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μονόλογο «δοξάστε με» του κ. Υπουργού και τις «πολιτικές ευχαριστίες» του κ. αντιπεριφερειάρχη και των κ.κ. δημάρχων για το πόσο καλά τα κάνει ο Υπουργός και η κυβέρνηση της ΝΔ στο προσφυγικό/μεταναστευτικό.  

Έτσι κανείς δεν είπε στον Υπουργό:

Συνέχεια ανάγνωσης

Κοινό Δελτίο Τύπου των Τομέων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής

0
0
0
s2smodern

Όσα συμβαίνουν αυτές τις δυο ημέρες στη Σάμο ήταν, δυστυχώς, αναμενόμενα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η Σάμος αλλάΖΕΙ” για την καταλληλότητα του νερού

0
0
0
s2smodern

Σε δειγματοληψίες για την ποιότητα και καταλληλότητα του πόσιμου νερού που πάρθηκαν το μήνα Μάρτιο, βρέθηκαν τιμές εκτός ορίων και αφορούν τις κοινότητες Βουρλιωτών, Παγώνδα (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού Ηραίον), Παλαιοκάστρου, (συμπεριλαμβανομένων των οικισμών Κέρβελη και Ποσειδωνίου), Πανδρόσου και Σπαθαραίων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού

0
0
0
s2smodern

Κανονικά αλλά όχι εντατικά, συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών στην περιοχή Ζερβού. Σκόπος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως κατα επανάληψη έχει τονιστεί, είναι η γρήγορη ολοκλήρωση του έργου προκειμένου να κλείσει οριστικά το υπάρχον ΚΥΤ στην πόλη της Σάμου.

Δείτε βίντεο:

Χιλιάδες νέες θέσεις διαμονής στο πρόγραμμα ESTIA II με στόχο την αποσυμφόρηση των νησιών

0
0
0
s2smodern

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα στέγασης «ESTIA II», επανακαθορίζονται οι όροι εισαγωγής και παραμονής σε αυτό, καθώς και οι προϋποθέσεις για την διακοπή και τον τερματισμό των υλικών συνθηκών υποδοχής ή και την παράταση παροχών σε ειδικές κατηγορίες δικαιούχων διεθνούς προστασίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software