officeart horizontal  

 

Πολιτική

Στήριξη σε Καλογήρου και Κατρακάζο από την Όλγα Κεφαλογιάννη

19 Μάι, 2019 - 10:05
Στήριξη σε Καλογήρου και Κατρακάζο από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Σαφές μήνυμα για την στήριξη στο ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια και στον Νίκο Κατρακάζο στον Δήμο έστειλε από το Πυθαγόρειο της Σάμου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Σάμος. Τουρισμός Δύναμη Ανάπτυξης» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου άνοιξε ο Δήμαρχος Σάμου Χριστόδουλος Σεβαστάκης ο οποίος αφού καλωσόρισε την πρώην υπουργό, την Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και όλους τους παρευρισκομένους , αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής στην προβολή του νησιού, στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού που επηρέασε το τουριστικό προϊόν, περιορίζοντας ωστόσο τις συνέπειες.

Kalogirou Kefalogianni samos 18 may 2

 

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Αντιπεριφεριάρχης Σάμου και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κατρακάζος ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Περιφέρειας λέγοντας ότι κατάφεραν να εντάξουν στο ΕΣΠΑ την Περιμετρική Πυθαγορείου , το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ στο νομό προϋπολογισμού 18.740.000,00 ευρώ. Eπίσης ο κ. Κατρακάζος αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού που σήκλωσε στις πλάτες της όπως είπε και το διαχειρίστηκε μόνη της η τοπική αυτοδιοίκηση. «Που ήταν όλοι αυτοί οι δήθεν σωτήρες που σήμερα ζητούν τη ψήφο σας, οι τεχνοκράτες με τις πολλές γνωριμίες για να βοηθήσουν τα νησιά που στέναζαν λόγω της υπερσυγκέντρωσης χιλιάδων μεταναστών στα νησιά της Περιφέρειας» τόνισε με έμφαση ο αντιπεριφερειάρχης.

Kalogirou Kefalogianni samos 18 may 6

Η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου μίλησε για την συνεργασία που είχε στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με τον Νίκο Κατρακάζο ενώ εξήρε το έργο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγας Κεφαλογιάννη την οποία και αποκάλεσε φίλη της Σάμου αφού ήταν πάντα όταν την χρειάστηκε το νησί κοντά στους Σαμιώτες από τη θέση της υπουργού .

Kalogirou Kefalogianni samos 18 may 14

Η κ. Κεφαλογιάννη μίλησε για τα βήματα που είχαν γίνει στον τομέα του τουρισμό από την Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στην πολιτική «ξεπουλήματος» του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Τόνισε ότι ο πολιτισμός πρέπει να συμβαδίζει με τον τουρισμό για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επικεντρώνοντας στις εκλογές είπε ότι « η επόμενη ημέρα θα είναι για όλους μας μία πρόκληση και σε αυτήν την πρόκληση, σε αυτήν την μάχη χρειάζεται εκπροσώπηση από πολιτικούς όπως είναι η Χριστιάνα Καλογήρου στην Περιφέρεια και ο Νίκος Κατρακάζος στο Δήμο.

Kalogirou Kefalogianni samos 18 may 5

 

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των τοπικών ζητημάτων αλλά και των παραμέτρων για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην Σάμο, για την πραγματοποίηση του αναπτυξιακού οράματος που έχουν για την Σάμο και τις προσπάθειες τους να μετατρέψουν το νησί σε ιδανικό προορισμό. Με περιπατητικό τουρισμό αλλά και όλες τις δραστηριότητες υπαίθρου, την ανάπτυξη του αλιευτικού και καταδυτικού τουρισμού. Την αύξηση του μεριδίου της Σάμου στην κρουαζιέρα. Αξίζουν τα εύσημα στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί μόνη και αβοήθητη οργάνωσαν σχέδιο αντιμετώπισης και δράσης για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τις προσφυγικές ροές. Τα αποτελέσματα είναι ορατά, τα κατάφεραν. Τα πεπραγμένα τους είναι η απόδειξη της εμπειρίας τόσο της Χριστιάνας Καλογήρου όσο και του Νίκου Κατρακάζου.

Kalogirou Kefalogianni samos 18 may 33

 

Έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν την τεχνογνωσία τα αντανακλαστικά και το κυριότερο τη θέληση να βρουν τις ιδανικές λύσεις σε ότι αφορά στα σύγχρονα προβλήματα και τις πιέσεις. Η Σάμος και τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου, φίλες και φίλοι, έχουν μπροστά μία μεγάλη πρόκληση, ένα μεγάλο στοίχημα με την ιστορία μπορεί και πρέπει να κερδίσει ξανά τις μεγάλες πλειοψηφίες του παρελθόντος.

Kalogirou Kefalogianni samos 18 may 37

 

Έχουμε λίγους μήνες ακόμα μέχρι τη στιγμή της Μεγάλης πολιτικής αλλαγής της μεγάλης αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά και αυτή η πολιτική αλλαγή ξεκινάει από τα εκλογικά αποτελέσματα της 26ης Μαΐου στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στις ευρωεκλογές η κυβέρνηση πρέπει να πάρει ένα ηχηρό μήνυμα από τον Ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάρει εντολή να επαναφέρει τη χώρα σε τροχιά προόδου και ευημερίας. Λοιπόν να δώσουμε και αυτή την κρίσιμη μάχη μαζί και να την κερδίσουμε καταγράφοντας μία νέα μεγάλη ιστορική Νίκη με ανθρώπους στο τιμόνι όπως η Χριστιάνα Καλογήρου στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Νίκο Κατρακάζο στο Δήμο Ανατολικής Σάμου» είπε κλείνοντας την ομιλία της.

Βιολέτα Τριπόδη

samiaki.tv

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software