Πολιτική

Συνάντηση Π. Χριστόφα με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου

5 Μάι, 2020 - 10:05
Συνάντηση Π. Χριστόφα με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου

Με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βορείου Αιγαίου συναντήθηκε διαδικτυακά ο επικεφαλής της παράταξης "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο" Παναγιώτης Χριστόφας, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με φορείς και συλλόγους με αφορμή τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν κλαδικά λόγω των μέτρων για τη διαχείριση του κορωνοϊού στην εποχή της πανδημίας αλλά και στην μεταβατική εποχή.

Έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα και τις προκλήσεις των μηχανικών, ελευθέρων επαγγελματιών αλλά και δημοσίων υπαλλήλων. Σημειώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών των ΟΤΑ α' και β' βαθμού με τεχνικό προσωπικό. Για τους ΟΤΑ επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη για περαιτέρω ψηφιοποίηση των διαδικασιών με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στους βασικούς κοινωνικούς και οικονομικούς τομείς.

Ο Παναγιώτης Χριστόφας παράλληλα συντάχθηκε με τα αιτήματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου για παράταση στη διαδικασία κτηματογράφησης στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου, αλλά και στις προθεσμίες του νόμου υπαγωγής αυθαιρέτων κατασκευών και δήλωσης τετραγωνικών κτισμάτων κ.α. Διάχυτη καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης και αυτής της ολιγόωρης ψηφιακής συνύπαρξης ήταν η ανάγκη για την επάνοδο του Βόρειου Αιγαίου σε τροχιά ανάπτυξης μέσα και από τον κλάδο των μηχανικών. Στην συνάντηση συμμετείχαν, εκτός του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Ευστράτιου Μανωλακέλλη, ο Γεν. Γραμματέας Κων/νος Βατούσης και τα μέλη Θεολόγος Αθανασέλης, Ιωάννης Δεληογλάνης, Αγγελική Σαραντινού, Γεωργία Φραγκουλάκη.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι