officeart horizontal  

 

Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

16 Νοε, 2020 - 08:11
ΚΙΝΑΛ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
Στο πλευρό των κατοίκων της Σάμου συνεχίζει να στέκεται το Κίνημα Αλλαγής, καθώς σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον φονικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, η αποκατάσταση των ζημιών, όσο και η οικονομική ενίσχυση των πληγέντων έχουν παγώσει.
 
Με σημερινή του ερώτηση στη Βουλή, ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης μεταφέρει στη Βουλή την ανησυχία των κατοίκων του νησιού, ζητώντας να πληροφορηθεί από τους αρμόδιους υπουργούς σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την υλοποίηση της δέσμης μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
 
Η ερώτηση του Γιώργου Καμίνη απευθύνεται στους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Οικονομικών, Εσωτερικών και Μεταφορών και Υποδομών. 
 
Οι υπουργοί ερωτώνται συγκεκριμένα πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχων καταλληλότητας των κτιρίων, καθώς πολλοί κάτοικοι δεν μπορούν ακόμη και σήμερα να επιστρέψουν στα σπίτια τους, πότε θα καταβληθεί στους πληγέντες η οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ, η ανάλογη αποζημίωση στους επιχειρηματίες καθώς και για το χρονοδιάγραμμα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των δύο δήμων του νησιού.
 
Ο κ. Καμίνης είχε επισκεφτεί τη Σάμο αμέσως μετά τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, από κοινού με τον Γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Παναγιώτη Καρκατσούλη. 
el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software