officeart horizontal  

 

Πολιτική

Πολιτικά ... εγκαίνια για το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου

1 Οκτ, 2022 - 09:10
Πολιτικά ... εγκαίνια για το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου

Παρουσία των πολιτικών αρχών του τόπου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα 30 Οκτωβρίου 2022 τα εγκαίνια του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Οι εργασίες στο κτίριο ολοκληρώθηκαν και μετά απο μια δεκαετία απο την έναρξη της προσπάθειας για την δημιουργία αυτού του μοναδικού χώρου, ήρθε την Παρασκευή η ώρα των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν απο τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ, Κώστα Μουτζούρη που βρέθηκε στη Σάμο.

Ο κ. Μουτζούρης επεδειξε πολιτικό πολιτισμό και κάλεσε δίπλα του, εκτός τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, τους πρώην Αντιπεριφερειάρχες Σάμου κυρίους Παπαθεοφάνους, Κατρακάζο αλλά και τον πρώην Νομάρχη Σάμου κ. Μανόλη Κάρλα.

εγκαινια επικουρειο ΣΑΤ

Στα εγκαίνια του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου παραβρέθηκαν επίσης οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου κύριοι Στάντζος και Λυμπέρης.

Εγκαινια Επικουρειο ΣΑΤ Αγιασμος

Σε ανάρτηση του στα social media ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζος ανέφερε :

"Βρεθήκαμε σήμερα, η Δημοτική Αρχή, στα εγκαίνια του Κτιρίου του Επικούρειου πολιτιστικού κέντρου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Περιφέρειας. Αναμένουμε και τα επίσημα εγκαίνια της λειτουργίας του ως χώρο καλλιτεχνικής δημιουργίας και έμπνευσης για τις γενιές που πέρασαν από αυτό και για τις επόμενες που θα συνεχίσουν το πλούσιο αυτό πολιτιστικό έργο των συλλόγων και φορέων μας αλλά ταυτόχρονα και ως χώρος φιλοξενίας συνεδρίων εντός και εκτός ορίων της Ελλάδας, με σκοπό την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού.
Ο Δήμος μέσω απόφασης του δημοτικού συμβουλίου δηλώνει το παρόν για συλλογική προσπάθεια διαχείρισής του με συγκεκριμένη απόφαση- πρόταση η οποία έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου."
ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ
 
 Φωτογραφίες ΣΑΜΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software