officeart horizontal  

 

Πολιτική

Π. Δεμερτζή: O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαλλάξει τη χώρα από τη χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση

20 Φεβ, 2023 - 03:02
Π. Δεμερτζή: O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαλλάξει τη χώρα από τη χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση

Τέσσερα σχεδόν χρόνια, μέρα με τη μέρα οι ζωές μας μοιάζουν όλο και περισσότερο με σκληρό αγώνα επιβίωσης, με την ακρίβεια στην ενέργεια αλλά ακόμα και σε βασικά είδη διατροφής να καλπάζει ανεξέλεγκτη.

Η παιδεία και η υγεία από κοινωνικά αγαθά μεταλλάσσονται σε ακριβό εμπόρευμα για τους έχοντες.

Η νέα γενιά –μια γενιά με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και προσόντα- αναγκάζεται να στηριχθεί στα οικογενειακά εισοδήματα αφού η πρόσβαση στην αγορά εργασίας είναι περιορισμένη ή να επιλέξει το δρόμο της μετανάστευσης.

Η θέση των γυναικών στο κοινωνικό γίγνεσθαι είναι υποβαθμισμένη, ενώ η στήριξη της πολιτείας στις εργαζόμενες μητέρες και ιδιαίτερα στις νέες μητέρες είναι υποτυπώδης.

Την ίδια στιγμή η λαϊκή κατοικία γίνεται βορά στους κάθε λογής Πάτσηδες και λοιπούς πολιτικούς φίλους που πρωτοστατούν στη μεγαλύτερη και βίαιη αναδιανομή πλούτου που έχει γνωρίσει μετά τα κατοχικά χρόνια η πατρίδα μας.

Η δημοκρατία καθημερινά υποβαθμίζεται, το δικαίωμα λόγου και έκφρασης μοιάζει σύντομο ανέκδοτο και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό δεν είναι αυτή που μας αξίζει.

Σε όλο αυτό το δυστοπικό σκηνικό θεωρώ μεγάλη μου ευθύνη τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του νομού Σάμου, ενός νομού που δυόμιση χρόνια μετά τον φονικό σεισμό βλέπει τις πληγές του να είναι ακόμα ανοιχτές με την κυβερνητική ευθύνη βαριά και αμετάκλητη.

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα απαλλάξει τη χώρα από τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη μεταπολιτευτική κυβέρνηση και θα βάλει ξανά τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, με την κοινωνία και τους ανθρώπους πάνω από τους αριθμούς και με οδηγό την ευημερία των πολλών και όχι τον πλούτο των ολίγων και εκλεκτών.

Δεμερτζή Ελπινίκη (Πένη)

Υποψήφια βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software