Ο Κ. Μουτζούρης για την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα

0
0
0
s2smodern

Με αφορμή την Επέτειο της 11ης Νοεμβρίου 1912 και την ένωση της Σάμου με την Ελλάδα , ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Συνέχεια ανάγνωσης

28η Οκτωβρίου 2020 Ανάπτυξη Ελληνικής Σημαίας στον κόλπο Βαθέος

0
0
0
s2smodern

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα γιορτής και χαράς για όλους τους Έλληνες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

0
0
0
s2smodern

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάζεται κάθε χρόνο στη χώρα μας η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ιστορικής μνήμης, υπενθυμίζοντας την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό και τους αγώνες των λαών για δημοκρατία, ελευθερία και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πεσόντων Ελλήνων Αστυνομικών

0
0
0
s2smodern

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 , ημέρα της εορτής του Αγίου Αρτεμίου , προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Βαθέος Σάμου

Συνέχεια ανάγνωσης

Σαμιώτικη βραδιά με κρασί και «παραμυθανθό»

0
0
0
s2smodern

Η σαμιώτικη κουλτούρα επιβάλλει στις φιλικές συνάξεις ορισμένα βασικά στοιχεία: Καλή διάθεση, ακόμη πιο καλό κρασί και γεύσεις, τραγούδι και… «παραμυθανθό».

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη των κατηχητικών Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Καρλοβασίου

0
0
0
s2smodern

Εκκλησία μας και φέτος προσκαλεί κοντά της τα παιδιά της, τούς μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, για να τούς προσφέρει την αλήθεια του Ευαγγελίου και να τούς δείξει το δρόμο της σωτηρίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Με επιτυχία φετινή εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

0
0
0
s2smodern

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η φετινή εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, (16-22 Σεπτέμβριου 2020) από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, με θέμα «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» (Zero – emission mobility for all) και το σύνθημα «Μετακινήσου Υπεύθυνα».

Συνέχεια ανάγνωσης

Δήμος Greifswald αλληλεγγύη για τους μετανάστες-πρόσφυγες

0
0
0
s2smodern

Με έγγραφό του στις 21-09-2020 ο αδελφοποιημένος Δήμος Greifswald της Γερμανίας, εκδήλωσε την έμπρακτη αλληλεγγύη του στο Δήμο Ανατολικής Σάμου και τη διάθεσή τους να υποδεχτούν πρόσφυγες και συγκεκριμένα ανήλικα- ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, βάσει της εν εξελίξει τρέχουσας διαδικασίας και σε συνέχεια της πρωτοβουλίας δήμων και πόλεων της Γερμανίας με τίτλο «Συμμαχία Δήμων & Πόλεων-Ασφαλή Λιμάνια», συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣEΠTEMBΡΙΟΣ 2020- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ALZHEIMER. Μένουμε συνδεδεμένοι και ασφαλείς.

0
0
0
s2smodern

Σύµφωνα µε στατιστικά στοιχεία ένας στους πέντε ανθρώπους πάνω από τα 80 θα νοσήσει από κάποια µορφή άνοιας με πιο συχνή τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software