officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά απο τον Δήμο Αν. Σάμου

18 Φεβ, 2020 - 05:02
Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά απο τον Δήμο Αν. Σάμου

Ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι για τους μικρούς μας φίλους διοργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων 1ου-2ου-3ου & Βαθέος, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης (περιοχή Περιβόλια).

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να κάνουν face painting και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του πάρτι. Με το εισιτήριο της εισόδου, που θα κοστίζει 1 ευρώ, θα συμμετέχουν στην κλήρωση για 1 ποδήλατο προσφορά από την εταιρεία VKD ΜΑΡΚΕΤ.

Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα! Τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων θα ψήνουν σουβλάκια στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου για μικρούς και μεγάλους.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν το Ακαδημία Fitness Club με υπεύθυνη διδασκαλίας την κα Ελένη Παντελούκα και το Εργαστηριακό Κέντρο Σάμου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη της εκδήλωσης : ΜΕΓΑ χορηγοί: EUROBANK και VKD Market και Χορηγοί: «Franchise Σκλαβενίτης στη πόλη της Σάμου», Ποτοποιία Φρατζέσκος, Ψητοπωλείο ΤΕΛΕΙΟΝ PLUS, ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ Εμπόριο Ζωοτροφών, Αρτοποιείο «ΑΡΜΟΔΙΟΣ».

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software