Πολιτισμός

Βράβευση σε εθελοντές

9 Αυγ, 2020 - 06:08
Βράβευση σε εθελοντές

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που πηγάζει από την ψυχική ομορφιά του κάθε εθελοντή και από την ανάγκη του να προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία. Αυτή η προσφορά είναι πολύτιμη για την κοινότητα και αποτελεί πράξη ουσιαστικής αλληλεγγύης!

Ταυτόχρονα, δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς κάθε πολίτη και παρακινεί ώστε ο καθένας να αναλάβει ένα ρόλο πιο ενεργό! Στα πλαίσια αυτά, o Δήμος Ανατολικής Σάμου, μετά από πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυθαγορείου, την Παρασκευή 07/08/2020, παρουσία του Δημάρχου κ. Γεωργίου Στάντζου, του Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Καρρά και του Δ.Σ της Κοινότητας Πυθαγορείου, βράβευσε την ΑΝΕΤΤΕ ΤΙΜΜΕRΜΑΝΝ και τον CLAUS MADSEN, υπηκόους Δανίας καθώς επίσης και τον GUNNAR JOHANSSON, υπήκοο Σουηδίας, για την προσφορά τους και για τον καθημερινό ενεργό ρόλο τους στην καθαριότητα της πόλης του Πυθαγορείου και στη διαδικτυακή προβολή της στα social media.

Η βράβευση περιελάμβανε και ένα βιβλίο με την ιστορική διαδρομή του Πυθαγορείου τα χρόνια της τουριστικής ανάπτυξης. Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι