officeart horizontal  

 

Υγεία

Εμβολιασμοί και Rapid tests σε εργαζόμενους σε δήμο και Γηροκομείο

3 Φεβ, 2021 - 09:02
Εμβολιασμοί και Rapid tests σε εργαζόμενους σε δήμο και Γηροκομείο

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Αντιδήμαρχος σε θέματα προάσπισης και πρόληψης της Δημόσιας Υγείας κος Κιάσσος Εμμανουήλ, ενημέρωσε την Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Σάμου – Ίδρυμα Ντάελ κα Αρβανίτη Παρασκευή καθώς και εργαζομένους, σχετικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για τον Covid-19, το οποίο δεν αποτελεί μόνο ζήτημα Δημόσιας Υγείας αλλά Στάση Ζωής.

Έπειτα από δικές του ενέργειες και σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός του στην επιστημονικά υπεύθυνη ιατρό Κα Δήμου από την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ για την ΠΕ Σάμου, θα πραγματοποιηθούν rapid-tests Covid-19, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο και ώρα 13:00 για όλους τους εργαζομένους του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Στις 9 Φεβρουαρίου και 23 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 θα διεξαχθούν rapid-tests Covid-19, υποχρεωτικά, σε όλο προσωπικό της Μονάδας Φιλοξενίας, στο χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου. Κύριο μέλημα αποτελεί η διενέργεια ελέγχων κάθε 15 μέρες σε όλο το προσωπικό της Μονάδας Φιλοξενίας Σάμου και μια φορά το μήνα δειγματοληπτικός στους εργαζομένους του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ο μηνιαίος επαναλαμβανόμενος έλεγχος με rapid-test και ο προγραμματισμός του, θα διενεργείται κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη ιατρό κα Δήμου Ευτυχία. Η διασφάλιση της Υγείας είναι υπόθεση όλων μας. Μοναδική άμυνα για τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και των ευπαθών ομάδων είναι ΜΟΝΟ ο εμβολιασμός κατά του Covid-19. Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software