officeart horizontal  

 

Υγεία

Ενημέρωση για τον καρκίνο του δέρματος και δερματολογική εξέταση σπίλων

22 Μάι, 2024 - 11:05
Ενημέρωση  για τον καρκίνο του δέρματος και δερματολογική εξέταση σπίλων

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το ΚΕΠ Υγείας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Φίλων, Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο», και με αφορμή τον μήνα Μάϊο που έχει καθιερωθεί ως μήνας ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος, διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Πρόληψη και ενημέρωση για τον Καρκίνο του Δέρματος», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου και ώρα 19:00-21:00.

Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν δερματολογική εξέταση σπίλων σε συνεργασία με την Δρ. Ιωάννα Ταμπούρη, MD, PhD, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου (Κτίριο Περιφέρειας, 1ος όροφος) από 10:00 έως 14:00 (κατόπιν ραντεβού στο τηλ.:2273353451).

Πριν την έναρξη των ομιλιών ο Σύλλογος Φίλων, Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» θα βραβεύσει τους νοσηλευτές, Βαΐα Χολέβα και Χριστόδουλο Σοφούλη, για την πολύτιμη παράλληλη προσφορά τους στο Τμήμα Ειδικών Θεραπειών του Γ.Σ. Σάμου ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή την ημερήσιων χημειοθεραπειών στους καρκινοπαθείς της Σάμου.

Στο τέλος της εσπερίδας θα διανεμηθούν προϊόντα αντιηλιακής προστασίας με την ευγενική χορηγία των εταιριών La Roche Posay, Frezyderm, NeogenSkin.

el da nl en fr de it no es tr

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software