officeart horizontal  

 

Υγεία

Καλτάκης : Σας επισημαίνω τις βαριές ποινικές και αστικές συνέπειες αν κλείσει η ΜΕΘ Σάμου

21 Ιουν, 2024 - 01:06
Καλτάκης : Σας επισημαίνω τις βαριές ποινικές και αστικές συνέπειες αν κλείσει η ΜΕΘ Σάμου

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον Υπουργό Υγείας για το μείζον θέμα που προέκυψε έπειτα και από την χθεσινή έκκληση του Διευθυντή της ΜΕΘ του ΓΝ Σάμου, Φάμπιο Τζιαρντίνα.

Αξιότιμε Υπουργέ,

παρά τις εξαγγελίες, τις συχνές προεκλογικές επισκέψεις κυβερνητικών Υπουργών, τα δελτία τύπου και τις υποσχέσεις, η πραγματικότητα διαψεύδει κατηγορηματικά την πλασματική εικόνα που κάποιοι προσπαθούν να προβάλουν για την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.  

Σύμφωνα και με την χθεσινή επιστολή του μάχιμου και αξιόλογου Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Φάμπιο Τζιαρντίνα η ΜΕΘ κινδυνεύει να κλείσει λόγω υποστελέχωσης του τμήματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ενώ παράλληλα εγκυμονεί άμεσα σοβαρό κίνδυνο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες που χρήζουν νοσηλείας στον ακριτικό νομό μας.

Έχοντας περάσει πλέον οι εκλογές και δεδομένης της ανάγκης ύπαρξης μιας άρτιας στελεχωμένης μονάδας υγείας σας καλούμε όπως φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων και δείτε με προσοχή και επιμέλεια  τις ανάγκες που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Σάμου.

Ως β´ βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης η μόνη μας δυνατότητα είναι οι συνεχείς οχλήσεις προς εσάς μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των συμπολιτών μας.

Τέλος σας επισημαίνω τις βαριές ποινικές και αστικές συνέπειες που έχετε εάν παραβείτε το συγκεκριμένο καθήκον της διασφάλισης της υγείας των πολιτών του νομού μας.

Με εκτίμηση,

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Καλτάκης Ιωάννης

el da nl en fr de it no es tr

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software